Verras je consulent met een lief bericht

Je consulent staat dag en nacht voor je klaar. En Whatsapp-bericht krijgen met “Hoe lukt het?” nét wanneer je net klaarstond om de drive-in van een fastfoodrestaurant in te duiken, een luisterend oor op een moment dat het even echt niet meer lukt. Misschien is het de onvoorwaardelijke steun wanneer je voor een zoveelste keer voor de deur staat, of de motiverende peptalk vlak voor je weegmoment. Het bemoedigende schouderklopje en “Hey, er is tenminste niks bijgekomen!” tot het uitbundige applaus wanneer je je streefgewicht behaalt.

Je consulent leeft met je mee, want they’ve been there.

Zij weten als geen ander wat het is om nagelbijtend in die lunchmeeting te zitten met een derde kop muntthee. Ze kunnen je als geen ander tips en lifehacks geven om goed de dag door te komen, want ze hebben ze zelf ingezet als reddingsboei. Voor elke kilo die jij verliest, springen zij een gat in de lucht.

Ze zijn voor ons de reden dat Cambridge Weight Plan zo goed werkt. De producten zijn niks waard zonder hun begeleiding, het Stappenplan gaat pas van start als zij je in gang zetten.

Voor jou maken ze waarschijnlijk een ander soort verschil. Misschien moedigde je consulent jou aan om weer te starten met hardlopen omdat je nu op een gezond BMI bent geraakt? Of misschien zorgde je consulent ervoor dat je net op tijd in je droomjurk of -kostuum paste op die belangrijke dag? Het kan ook zijn dat je consulent je stille schouder was, wiens geduld en ondersteuning je erdoor haalde op de moeilijke momenten.

#dankzijjou …

Daarom willen wij weten; wat heeft je consulent voor jou betekend? Zet het in een briefje. En misschien bezorgen wij je boodschap, al dan niet anoniem, aan jouw consulent. Want ze verdienen af en toe eens een dikke merci. 😉