The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

Hallo! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de veranderingen van Cambridge Weight Plan.
Wij zijn enthousiast over wat er gaat gebeuren en willen jou graag alvast meenemen met wat er gaat veranderen.

We gaan veranderen!

Ja, er gaat het één en ander veranderen, wat we nu alvast kunnen verklappen… We gaan onze naam en ook ons logo veranderen in ‘The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan’, ofwel ‘Hét 1 op 1 dieet van Cambridge Weight Plan’.

Waarom?

De relatie van onze consulenten met cliënten is altijd al de kracht en succesformule geweest van Cambridge Weight Plan. Sterker nog, we hebben onze goede naam, bekendheid en reputatie hier voor een belangrijk deel aan te danken. De 1 op 1 begeleiding is het DNA van ons bedrijf, ons merk en onderscheidt ons van anderen in de markt. We groeien, we zijn ambitieus en we zijn klaar voor ‘the next step’. Maar geen zorgen: ons flexibele Stappenplan, onze vertrouwde lekkere producten én door cliënten zeer gewaardeerde 1 op 1 begeleiding blijven uiteraard!

Wanneer?

Langzamerhand zal de naam en het merk Cambridge Weight Plan plaatsmaken voor ‘The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan’. En jij gaat dat stap voor stap ervaren. Het onderscheidt ons nóg meer en maakt ons nóg beter dan we al waren. Wij zijn trots en verheugd op de veranderingen en verbeteringen die komen gaan en willen dit in deze fase alvast met jou delen.

Schrijf je in op onze branding-nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van al de veranderingen!

* vereist veld