Stem Lien naar de finale! #ISotY2018

✨Belgium twelve points, la Belgique douze points!!! ✨
>> STEMBUS ONLINE VANAF 24 OKTOBER <<

Elk jaar organiseert de hoofdzetel van Cambridge Weight Plan in de UK een International Slimmer of the Year-verkiezing. De kandidaten komen uit de hele wereld; en ook dit jaar strijdt onze Afslanker mee! Lien Knaps behaalde met de steun van haar consulente Mira Ghoos haar streefgewicht, en herontdekte het plezier in alledaagse dingen. Van nooit willen shoppen naar niets liever meer doen, en van ongezonde take-out naar een ijskast vól met groenten.

Haar verhaal zorgde ervoor dat ze verkozen werd tot de Belgische Afslanker van het Jaar 2018. Zij zal dus de titel van ons moedige Belgenlandje verdedigen in Birmingham tussen afslankers uit oa. Engeland, Nederland, Zweden, Griekenland, Australië,…

En daarvoor hebben we JOUW hulp nodig! Zet je op “Aanwezig” op dit Facebookevenement en stem elke dag (zo veel als je wilt) om Lien’s winkansen te vergroten.
De stembus sluit 3 weken later, op woensdag 14 november – en natuurlijk zullen we jullie nadien op de hoogte houden van hoe “ons” Lien het daar doet!

Herbekijk Lien’s verhaal: