Sluiten
Profiel
Silhouet Coaching Maasmechelen
Wendy
Van Hemert
Nederlands

Hallo, fijn dat je mijn verhaal wilt lezen over Cambridge!

Welkom.

Als je echt toe bent aan een gezonder gewicht ben je bij mij aan het goede adres!
Ik bedoel: dat je niet voor iemand anders wilt afvallen, maar puur en alleen voor jezelf! En dat je echt helemaal klaar bent met alle extra kilo’s die je met je meesjouwt…..
Bij mij krijg je echte hulp bij het afslanken. Niet alleen begeleid ik je tijdens het afvallen door je te motiveren, maar ook hebben we het (als je er open voor staat) over je oude eetgewoonten en waar ze vandaan komen. En dan komen we vanzelf op de volgende stap: hoe ga je dat straks doen als je op je gezondere gewicht bent? Wat wordt jouw evenwicht in je gewicht? Welke dingen ga je doen? En welke laten?
Ik sta je bij in alles wat je tegenkomt tijdens het gewichtsverlies, van vragen tot ontdekkingen bij jezelf over emotie-eten tot waarom het je tot nu toe nog nooit is gelukt…. En waarom het je nu wel gaat lukken!
Mijn ervaring in de afgelopen 7 jaar is, dat het stilstaan bij waarom je eet, je uiteindelijk op gewicht houdt. Oftewel in de mooie hedendaagse taal gezegd: Mindfull Eating!

Over Cambridge Weight Plan
Het Cambridge Weight Plan komt oorspronkelijk uit Engeland en werd vernoemd naar de gelijknamige universiteitsstad. De grondlegger van het afslankprogramma, Dokter Alan Howard, studeerde hier Natural Sciences aan Cambridge University en bleef aan deze universiteit verbonden als onderzoeker. Het ontwikkelen van de ideale methode voor gewichtsvermindering maakte hij tot zijn levenswerk. In zijn hele carrière heeft hij meer dan 250 medische publicaties gepubliceerd, naast acht boeken over hartziekten en zwaarlijvigheid.

De ontwikkeling van ‘The Cambridge Diet’ heeft in totaal acht jaar in beslag genomen. Het wordt daarom wel eens het best onderzochte dieet ter wereld genoemd. Deze onderzoeksresultaten zijn onder andere gepresenteerd in het boek ‘The Swansea Trial’ uit 1993, waarvan Dr. Alan Howard co-auteur is.

De drie belangrijkste kenmerken van de Cambridgeformule zijn:
• Opvallend gewichtsverlies;
• gezond en dus veilig;
• voor de ‘afvaller’ een formule die makkelijk te accepteren is door zijn eenvoud en de variatie in smaak.

Het Cambridge dieet wordt ondertussen meer dan 25 jaar succesvol toegepast in Engeland en is nu ook wereldwijd aan een continue opmars bezig. De hoofdzetel is gevestigd in Corby, Northamptonshire, waar ook de fabriek staat. Van hieruit produceert en distribueert men Cambridge producten wereldwijd naar meer dan 24 landen.
Cambridge Weight Plan Benelux BV is sinds 1997 actief. De productie vindt plaats in Corby, Engeland, waar ook het moederbedrijf is gevestigd. Cambridge Weight Plan Benelux BV in Amersfoort is de distributeur voor Cambridge Weight Plan in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

Zo, nu weet je al wat meer over Cambridge. Wil je mijn verhaal lezen over mijn ervaring met Cambridge? Onder het gedicht staat Mijn Verhaal.

Hieronder kan je enkele ervaringsverhalen lezen van mensen die jou graag willen vertellen wat hun ervaring was. Ik ben ze zeer dankbaar….

En o ja, mijn naam is Wendy, ik ben getrouwd en heb een dochter; Amber (2007). Ik hoop dat ik binnenkort met jou kan kennismaken!
Je kan op verschillende manieren contact opnemen. Via email, sms of telefoon. Mij maakt het niet uit, wat jij het prettigste vindt!
Stel je vragen en misschien wil je wel kennismaken in een gratis intake-gesprek. Ik kijk er naar uit….

Wat ik tot slot nog met je wil delen is het volgende gedicht:

Vicieuze cirkel

Als ik blijf kijken
Zoals ik altijd heb gekeken
Blijf ik denken zoals ik altijd dacht

Als ik blijf denken
Zoals ik altijd heb gedacht
Blijf ik geloven
Zoals ik altijd heb geloofd

Als ik blijf geloven
Zoals ik altijd heb geloofd
Blijf ik doen
Zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen
Zoals ik altijd heb gedaan
Blijft mij overkomen
Wat mij altijd overkomt

Als ik blijf eten
zoals ik altijd heb gegeten
Blijf ik wegen
Wat ik altijd heb gewogen

Doorbreek het! Gun het jezelf om uit de cirkel te komen!

Mijn Verhaal

In mei 2010 ben ik gestart met Cambridge Weight Plan.
Ik ben zo enthousiast geraakt van het product dat ik graag mijn ervaring wil delen en doorgeven.

Na de bevalling in 2007 was ik snel genoeg een groot gedeelte van zwangerschapskilo’s kwijt door een aantal onplezierige operaties. Ook hield ik er een te hoge bloeddruk aan over. Een erfelijke aangelegenheid. Daarvoor kreeg ik meteen medicijnen voorgeschreven.
Toch wilde ik echt iets aan mijn gewicht gaan doen. Maar ja, toen kwamen de (zeker bekende) uitstelmomenten: eerst ontzwangeren, dan: willen we nog een 2e? Dan ga ik toch niet tussendoor afvallen?
Oktober 2009: het moment: ik kocht een cross-trainer. Ik zou beginnen met meer bewegen en afvallen!
Helaas… na een paar maanden met rugpijn rondgelopen te hebben (die steeds erger werd), ben ik maar naar de huisarts gegaan. Na enkele onderzoeken en een scan de uitslag: een hernia. Daar zat ik dan…. Letterlijk bij de pakken neer.
Mij werd in die weken duidelijk dat ik gezond wilde zijn en mijn dochter wilde zien opgroeien! Met haar voetballen in de tuin, als puber meemaken en haar moeder zien worden! Met overgewicht heb ik een lagere levensverwachting… Tijd om iets te gaan ondernemen!
Februari 2010 kwam mij het Cambridge succesverhaal van een kennis ter ore.
Ik dacht: hier ga ik serieus over nadenken. Ik moet er vierkant achter staan!
Ik vond een consulente in Essen, Daiana. Met haar heb ik gebeld en ik kwam er toen achter dat Cambridge in juli met een nieuw product zou komen: Cambridge 800, speciaal voor Belgie gemaakt! Maar het was nu mei… En ik had eindelijk de knoop doorgehakt dat ik er iets aan moest gaan doen! Daiana adviseerde mij het dan in Nederland te gaan volgen en vroeg meteen of ik interesse had om consulent te worden om Cambridge in Belgie mee op te starten. Kritisch als ik was antwoorde ik: ik ga eerst even kijken of het werkt! Natuurlijk, zei ze, bel me maar als je interesse hebt. En zo geschiedde!
Ik heb een Consulent gebeld en ben begonnen. De stimulans van de kilo’s die eraf vliegen is enorm!
Omdat de producten alle vitamines, mineralen e.d. bevat welke het lichaam nodig heeft per dag, voel je je super goed! Ik heb geen enkel moment honger gehad.
Omdat ik op vakantie ging, wilde ik voor die tijd af en opbouwen. In de afbouwfase “moest” ik gaan eten, dat vond ik echt heel moeilijk. Je bent het kauwen op eten “verleerd” en dat vond ik helemaal niet erg!
Zelfs in die afbouw weken viel ik nog af!

Tijdens de vakantie merkte ik dat ik - ondanks de afspraak met mijzelf dat ik alles mocht eten – bewuster en relaxt met eten omging.
De gewichtsbeheersingsfase is de belangrijkste van het hele Cambridge Weight Plan. Je leert hoe je je gewicht in evenwicht kunt houden op een heel eenvoudige manier, zonder voeding weg te laten, met normale voeding van de voedingsdriehoek.
Ik ga je leren en laten ervaren hoe dat moet!

Ik was enthousiast en heb Daiana natuurlijk gebeld. Want:
Ik gun iedereen deze fantastische ervaring!

Cambridge 800 wordt geïntroduceerd en vanaf juni 2010 zou gestart worden met de opleiding tot Consulent. Half juli zou de website “live” gaan.
Ik ben vereerd één van de 1e Consulenten van België te zijn en hoop dat mijn verhaal je geïnspireerd heeft.
Bel of mail me als je net als ik en vele anderen succesvol wilt afvallen zonder jojo effect.

Contactgegevens
0471 64 04 93
Engelstraat 47
3630
Maasmechelen
Limburg
Getuigenissen
Ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt met Cambridge! Ik heb geleerd anders om te gaan met eten. Ik heb daarbij een voorbeeld genomen aan mijn man, terwijl ik hem eerst altijd uitlachte als hij 3 frietjes liet liggen op zijn bord…. Ik maak andere keuzes, vroeger nam ik witte pasta, nu volkoren. Hetzelfde voor witbrood. Eet veel minder aardappelen en vlees, maar vul mijn bord rijkelijk met groente. Ik doe geen dubbel beleg meer op mijn brood. Vroeger kon ik ook zo een half brood opeten, ik vond het zo lekker! Nu stop ik echt met 2 sneetjes. Wendy zegt ook: het blijft lekker, of je nu 2 sneetjes eet of een heel brood, maar als je kiest voor 2 sneetjes wordt je nooit meer zoals je was… Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt! Het ging niet altijd even makkelijk, maar als ik al eens een dipje had stuurde ik mijn consulente Wendy een berichtje en zei pepte mij meteen op waarna ik weer zin kreeg om er mee door te gaan! Wat ben ik blij dat ik mijn consulente zo dicht in de buurt heb en dat ze mij zo goed begeleid! Bedankt Wendy!
Social media
https://www.facebook.com/pages/Silhouet-Coaching/170891183013889
Accountdetails


This user has not published any posts
Terug naar overzicht consulenten