Sluiten
Profiel
Cambridge Lifecoach Machteld
MACHTELD
DRIESEN
Nederlands

Ik ben Machteld, 54 jaar en ik kamp al heel mijn leven met overgewicht. Als kind was ik al mollig en op mijn 12de woog ik al 82 kilo! Dat was hard want ik werd gepest met "dikke rosse". Heel mijn leven heb ik gedieet met het bekende jojo-effect tot gevolg. Noem het op en ik heb het gedaan: diëtisten, Weight Watchers, Herbalife, Pronocal, inspuitingen, pillen om te vermageren, enz. Het een al wat ongezonder als het andere! Het ene moest ik stoppen omdat het veel nevenwerkingen had, het ander kon ik maar tijdelijk volhouden omdat het zo traag ging met het gevolg dat ik achteraf nog meer bijkwam dan waar ik begonnen was.
Toen een kennis van mij me over Cambridge vertelde stond ik er dan ook heel twijfelachtig tegenover, maar omdat ze zo spectaculair was afgevallen op zo korte termijn en omdat ze gewoonweg straalde werd mijn nieuwsgierigheid toch geprikkeld en maakte ik een afspraak. Ik voelde me direct begrepen omdat ik mijn verhaal kwijt kon aan een lotgenoot en besloot het erop te wagen en direct aan de slag te gaan.
Het resultaat was ongelofelijk! Ik vond het heel gemakkelijk omdat je heel duidelijk weet wat wel en niet mag, ik had geen honger en voelde me ongelofelijk goed in mijn vel. Ondertussen ben ik 3 jaar op gewicht en zou ik het aan iedereen willen aanraden om hetzelfde te doen. Ik hoop mensen te kunnen inspireren om hetzelfde te doen en zich als herboren te voelen. Ik hoop dat ik mensen kan helpen om ook op hun gewicht te blijven want dit is zeker zo moeilijk dan het afvallen op zich.
Hopelijk durf jij samen met mij die uitdaging aan. Ik hoop je dan ook snel te mogen ontmoeten voor een eerste gesprek!

Contactgegevens
0468 35 88 08
Lindendreef 32
2950
Kapellen
Antwerpen
Getuigenissen
Social media
cambridgelifecoachmachteld
Accountdetails


This user has not published any posts
Terug naar overzicht consulenten