Sluiten
Profiel
Cambridge Weight Plan Essene
Kristel
Van De Winckel
Nederlands, Français, English

Ik ben Kristel Van De Winckel, geboren te Asse in 1977, gehuwd met David Spinnoy, mijn steun en toeverlaat. Samen hebben we 2 jongens, Dann (2010) en Deann (2011).
In het dagelijkse leven heb ik een vaste administratieve job en heb ik een gewoon leven met mijn gezin, geen extreme sporten of hobby's, alleen maar een grote passie.
Mijn diploma handel & kantoor heb ik via middenjury behaald, omdat ik toen niet echt een bepaalde levensrichting voor ogen had. De interesse in gezonde voeding en een gezonde levensstijl kwam pas later, daar ben ik al enkele jaren mee bezig. Toen kruiste ik het pad van Cambridge en het idee werd geboren om consulent te worden, het lijkt erop dat alles in de plooi valt en ik eindelijk van mijn passie een beetje mijn bijberoep kan gaan maken om anderen evengoed te inspireren. Ik heb een certificaat van gewichtsconsulente en voedingsconsulente. Ik heet u graag welkom in mijn praktijk gelegen in Essene (Affligem); andere vormen van advies zijn ook mogelijk.
Mijn doel is om mensen te begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl zonder jojo effect,en met meer zelfvertrouwen. Waar een wil is, is een weg. Iedereen kan iets bereiken, mits de juiste motivatie.
Ik kan ook jou helpen, u mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen via email, telefoon of facebook.
vandewinckel_kristel@hotmail.be of 0477 38 08 21, dan kan ik u vertellen wat ik juist doe en hoe. Tot binnenkort.

Contactgegevens
+32477380821
Boonhof 26
1790
Essene
Vlaams-Brabant
Getuigenissen
Social media
https://www.facebook.com/GewichtsCoachingVoedingEnGezondheid/
Accountdetails


This user has not published any posts
Terug naar overzicht consulenten