Sluiten
Profiel
Cambridge Weight Plan Kinrooi
Denise
Djojodikromo-Boer

Welkom,

bij Cambridge Weight Plan Kinrooi.
Gefeliciteerd met je besluit om je leven voorgoed te veranderen en te beginnen aan de eerste stap op weg naar gewichtsverlies, mijn naam is Denise.

Mijn man en ik zijn zelf succesvol afgeslankt met de Cambridge maaltijdvervangers. Het Stappenplan hielp ons op een manier die het beste paste binnen onze gezinssituatie. Wij volgden de stap met maaltijdvervangers en het bereiden van een maaltijd, omdat we ook een zoon en een dochtertje hebben.

Afvallen is zwaar, want je moet je levensstijl veranderen. En ik vind het elke keer weer indrukwekkend om te horen en te zien, hoe groot de fysieke, maar ook vooral de mentale impact is van het gewichtsverlies bij de afvallers. Afvallen heeft niet alleen een grote impact bij de afvallers zelf, maar ook bij hun directe omgeving, zoals bijvoorbeeld; hun kinderen die weer een vitale en actieve ouder hebben die dingen met ze kan ondernemen.
Als jij ook klaar bent om je leven om te gooien, maar je weet niet precies hoe? Neem dan contact met me op. Ik wil je heel graag helpen om je streefgewicht te bereiken, maar ook vooral te behouden!

Namasté Denise

Contactgegevens
00316 4245 4244
Venlosesteenweg 345A
3640
Kinrooi
Limburg
Getuigenissen
Social media
https://www.facebook.com/pages/Cambridge-Weight-Plan-Kinrooi-Belgium/1550478788499868
Accountdetails


This user has not published any posts
Terug naar overzicht consulenten