Sluiten
Profiel
Salutem
Cathy
Verbruggen
Nederlands

Gewicht verliezen is voor velen letterlijk “de hel”, het woord dieet brengt allerlei schrikwekkende beelden mee: honger lijden, eten zonder smaak en geen lekkere maaltijden
Gevolg je houdt het niet vol en zo kom je in vicieuze cirkel terecht en begin je te jojoën.
Makkelijk afslanken kan met het juiste advies, op jou maat en individueel aangepast. Zonder jojo-effect en vooral zonder honger en met een blijvend resultaat.

In de beginfase wordt je ondersteund door het Cambridge Weight Plan, in een latere fase stappen we over op gezonde en natuurlijke voeding. Elke stap voorzien van tips en tricks en natuurlijk een voedingspatroon dat rekening houdt met jou persoonlijke voorkeuren.

Afslanken kan ook op een aangename manier vol smakelijk en lekkere voeding.
Als gediplomeerd voedingsdeskundige geef ik begeleiding in het aanpassen van uw voeding- en leefgewoonten en natuurlijk in het verliezen van de ellendige kilo’s.

Wat mag je verwachten?
Eerst en vooral overlopen we je eetpatroon zoals het vandaag is, sport je, hoe is je professionele leven, je gezinssituatie, wanneer wordt er gegeten…..
Nadien komt het meten en wegen en stellen we een voedingsschema op voor de eerste week.

Bij de 2e consultatie krijg je je persoonlijke map waar alle gegevens in verwerkt zitten van de 1ste consultatie en overlopen we hoe de eerste week is gegaan. Natuurlijk voeren we weer de metingen uit om te zien welke vorderingen er zijn gemaakt. Indien nodig worden er aanpassing gemaakt in het voedingspatroon.

Bij elke volgende consultatie wordt er steeds gemeten en gewogen, tot jou ideale gewicht is bereikt. Ondertussen schakelen we over op een evenwicht en natuurlijk eetpatroon, zodat je je nieuwe gewicht makkelijk kan behouden.
Ook wanneer je je gewicht hebt bereikt ben je hier altijd welkom om even te wegen en meten en eventueel kleine aanpassingen te doen in je voedingspatroon.

Wil je er aan beginnen …. Aarzel niet langer en maak snel een afspraak

Op de website en Facebook pagina vind je regelmatig nieuwe recepten en tips

Tot snel
Gezonde groetjes Cathy

Contactgegevens
0495 22 83 64
Kievitlaan 12
2520
Ranst
Antwerpen
Getuigenissen
Social media
https://www.facebook.com/cambridge.cathy/?ref=bookmarks
Accountdetails


This user has not published any posts
Terug naar overzicht consulenten