Make-over Isabelle Ramael: Inside out

Vooral de binnenkant telt, zo wordt gezegd. En dat klopt ook. Realiteit is echter wanneer je er langs de buitenkant óók goed uitziet, er onverwacht deuren voor je openen. En met “goed uitzien” bedoelen we niet dat je er als een model moet bijlopen. Wanneer je echter een positieve dynamiek uitstraalt omdat je voelt dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, dan word je een mooi mens. En zo ging het tijdens de make-over van onze onze Afslanker van het Jaar 2017, Isabelle Ramael.

De sfeer zat top, op dinsdag 12 december bij Hairstyle Eric in Beerzel! Dat kon ook niet anders met de enthousiaste ondersteuning van Eric himself en Machteld; allebei Cambridge consulenten in hart en nieren. Hun onvoorwaardelijke vriendschap, hun aanmoediging, diep respect en vooral hun erg positieve aanwezigheid maakte dat ook Anneleen Claes, van stylingbureau Marandice, even niet wist wat haar overkwam.

En Isabelle ging mee met de flow.

Een frisse haarcoupe met licht paarse kleuring, een kleuradvies om u tegen te zeggen, een deugddoende gezichtsverzorging en als kers op de taart (), een snelle gezichtsmaquillage wapenden Isabelle voor de volgende stap: een late-night shopping bij Boetiek Noemie.

Caro sloot tijdens ons bezoek stilaan haar boetiek zodat we ‘exclusief’ onder ons konden shoppen zo lang en zo veel we wilden. We voelden ons als kinderen in een speelgoedwinkel. De Oooh’s en Aaaah’s weergalmden tussen de pascabines en ieder van ons voelde de ongelooflijke vrijheid om Isabelle aan te kleden zoals we het nu eens écht wensten.

We genoten er ontzettend van, en Isabelle nog het meest.

Alle schaamte lieten we thuis, alle vooroordelen van ‘te smal’, ‘te ruim’, ‘te oud’… verdwenen als sneeuw voor de zon en de ongelooflijke service van zowel Anneleen als vakkennis van Caro maakten dat we super genoten van onze private ladies night.

Goed dat er in de collectie geen schoenen waren, anders hadden we een camionette moeten huren.

Gepakt en gezakt, vooral met een energie boost van hier tot in Tokio verlieten we in het donker Boetiek Noemie. Anneleen was even de tijd vergeten, Eric was gewoon onvoorwaardelijk aanwezig, Machteld genoot van het geluk van Isabelle en ik realiseerde me, opnieuw en opnieuw, dat mensen gelukkig maken een zalig gevoel geeft.

Isabelle, je straalde op de make-over night. Blijf dat vooral doen. Je staat er goed mee.

Dus, “inside-out” werkt ook “outside-in” volgens ons. Je moet het gewoon eens proberen.


Geschreven door Griet Danschutter, Business Unit Manager van Cambridge Weight Plan België

 

Oprechte dank aan Hairstyle Eric, Cambidge Lifecoach Machteld, Uitstralingscoach Anneleen Claes en Caro van Boetiek Noemie.

Klaar voor je eigen transformatie?
Maak een afspraak met één van onze consulenten en stel jezelf kandidaat voor
de Afslanker van het Jaar in 2018!