Waarom?


Waar je wilt

De toename van het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Cambridge Weight Plan loopt samen, met als gevolg dat overal in België nood is aan nieuwe consulenten.

Op je eigen tijd

Vroege vogel of nachtuil? Naast je huidige job als bijberoep of als hoofdberoep? Je bepaalt zelf wanneer en hoe veel je werkt.

Persoonlijke touch

Hoe je je praktijk op de markt zet laten we volledig aan jou over. Combineer het met je eigen beautysalon of geef je cliënten hardlooplessen in het weekend: jouw identiteit bepaalt je publiek.

Zinvolle taak

Als Cambridge consulent help je cliënten naar een gezond(er) gewicht en dito levensstijl. Je cliënt zien openbloeien en de dankbaarheid zijn volgens onze consulenten de grootste reden dat ze elke dag fluitend aan de slag gaan.

Goede verdiensten

Met onze ondersteuning en met een flinke dosis enthousiasme en ondernemerschap bouw je een goed lopende praktijk op. Je verdiensten heb je zélf in handen.

Vul hieronder het formulier in en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met de Cambridge opleiding kan beginnen.

De opleiding bestaat uit verschillende delen, startend met de handleiding voor Cambridge Consulenten. De werkwijze gaat als volgt: de handleiding wordt je per hoofdstuk(ken) toegezonden waarop een kleine toetsing volgt van de inhoud. Je wordt persoonlijk begeleid en kan slechts verder gaan met de volgende hoofdstukken als er wordt vastgesteld dat je de eerdere hoofdstukken beheerst.

Wanneer de volledige handleiding grondig is doorgenomen, volgt er een contactdag. Tijdens de contactdag ligt de focus op de praktijk, er wordt samen overlegd over voeding, logistiek, bedrijfsvoering en cliëntenbegeleiding. Onder het luik ‘cliëntenbegeleiding’, zal je geïntroduceerd worden met het digitale Cambridge kenniscentrum. Als Cambridge Consulent krijg je gratis toegang tot dit digitale platform, waar je heel wat nuttige informatie kan vinden met betrekking tot jouw toekomstige praktijk.

De prijs van de opleiding is 275 Euro, dit is inclusief persoonlijke begeleiding ten alle tijde en een gezonde maaltijd op de contactdag. Wanneer je de opleiding met succes beëindigt zal er ook een certificaat Cambridge Consulent uitgereikt worden.

Nog even checken…

Bedrijfsbeheer

Het kan zijn dat je dit certificaat nog moet halen alvorens je je zaak opstart. Dit kan door thuisstudie of in een groep.

Handige links:
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/een-eigen-zaak-starten/
hoe-bewijst-u-de-basiskennis-bedrijfsbeheer
http://www.syntra.be/

Ondernemingsloket

Kan je overal bij jou in de buurt vinden. Het is een loket dat je ondersteunt bij je opstart door je ondernemingsnummer aan te vragen, na te gaan of je je cursus bedrijfsbeheer nog moet halen, je de laatste informatie voor starters te bezorgen en meer.

Handige links:
http://economie.fgov.be/nl/ondernemingen/leven_onderneming/
oprichting/ondernemingsloket/#.WMFqGTs1-M8
http://www.unizo.be/starters
http://www.securex.be/

Hoofd- of bijberoep

Afhankelijk van je wensen kan je als Cambridge consulent opstarten in hoofd- of bijberoep. Informeer bij de RVA en hun “Springplank naar zelfstandige”-programma.

Handige links:
http://www.xerius.be/hubfs/ebooks/praktische-handleiding-startende-zelfstandige.pdf?t=1457376330417
http://www.rva.be/nl/documentatie/infoblad/t158

Waarom een boekhouder?

Een boekhouder houdt zich bezig met de financiële gezondheid van je praktijk: die tijd heb jij vrij voor je cliënten. Een goede boekhouder denkt mee, kan je vertrouwen en gelooft in jou.
Lijkt dit je wat, graag wat meer info,
of zin om er meteen in te vliegen?