Waarom?


Waar je wilt

De toename van het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Cambridge Weight Plan loopt samen, met als gevolg dat overal in België nood is aan nieuwe consulenten.

Op je eigen tijd

Vroege vogel of nachtuil? Naast je huidige job als bijberoep of als hoofdberoep? Je bepaalt zelf wanneer en hoe veel je werkt.

Persoonlijke touch

Hoe je je praktijk op de markt zet laten we volledig aan jou over. Combineer het met je eigen beautysalon of geef je cliënten hardlooplessen in het weekend: jouw identiteit bepaalt je publiek.


Zinvolle taak

Als Cambridge consulent help je cliënten naar een gezond(er) gewicht en dito levensstijl. Je cliënt zien openbloeien en de dankbaarheid zijn volgens onze consulenten de grootste reden dat ze elke dag fluitend aan de slag gaan.

Goede verdiensten

Met onze ondersteuning en met een flinke dosis enthousiasme en ondernemerschap bouw je een goed lopende praktijk op. Je verdiensten heb je zélf in handen.

 

Vul hieronder het formulier in en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met de Cambridge opleiding kan beginnen.

Nog even checken...

Bedrijfsbeheer

Sinds 1 september 2018 moet je niet langer het bewijs van basiskennis bedrijfsbeheer kunnen aantonen om een zaak te starten. Je hoeft dus geen diploma of attest meer voor te leggen bij je inschrijving als zelfstandige. Deze pagina dateert van vóór deze wijziging doorgevoerd werd, en kan dus soms wat verouderde info bevatten – deze voorwaarde mag je dus negeren.

Ondernemingsloket

Kan je overal bij jou in de buurt vinden. Het is een loket dat je ondersteunt bij je opstart door je ondernemingsnummer aan te vragen, na te gaan of je je cursus bedrijfsbeheer nog moet halen, je de laatste informatie voor starters te bezorgen en meer.

Handige links:
http://economie.fgov.be/nl/ondernemingen/leven_onderneming/
oprichting/ondernemingsloket/#.WMFqGTs1-M8
http://www.unizo.be/starters
http://www.securex.be/

Hoofd- of bijberoep

Afhankelijk van je wensen kan je als Cambridge consulent opstarten in hoofd- of bijberoep. Informeer bij de RVA en hun “Springplank naar zelfstandige”-programma.

Handige links:
http://www.xerius.be/hubfs/ebooks/praktische-handleiding-startende-zelfstandige.pdf?t=1457376330417
http://www.rva.be/nl/documentatie/infoblad/t158

Waarom een boekhouder?

Een boekhouder houdt zich bezig met de financiële gezondheid van je praktijk: die tijd heb jij vrij voor je cliënten. Een goede boekhouder denkt mee, kan je vertrouwen en gelooft in jou.

Lijkt dit je wat, graag wat meer info,
of zin om er meteen in te vliegen?